Wijn.eu is opgezet om verschillende wijnen aan te bieden tegen een voordelige prijs. Wijn.eu heeft een groot assortiment wijnen, witte wijnen, rode wijnen, mousserende wijnen, rosé wijnen etc. voor een scherpe prijs. De keuze is zeer uitgebreid bij Wijn.eu niet alleen qua prijs maar ook in kwaliteit, afkomst en smaak. Bij een wijn is het mogelijk dat de kwaliteit al kan afhangen van een bepaalde land/streek. Zo komen de bekendste wijnen toch nog van Frankrijk en Italië.  Er zijn toch een aantal landen die steeds bekender worden.

Ben je opzoek naar een bepaald soort wijn. Vrijwel zeker heeft Wijn.eu die specifieke wijn in het assortiment. Champagne, prosecco, alcoholvrije wijn of gewoon een witte wijn we hebben het allemaal in het assortiment. Je bestelling wordt op werkdagen thuisbezorgd. Nadat de betaling van je producten zijn verwerkt.

Dit gaat als volgt. Je besteld de producten met een zeer veilige betalingsmogelijkheid en krijgt daar vervolgens een bevestiging mail van. Vervolgens zullen je producten afgeleverd bij de gekozen adres.

Wijn.eu is een website van:

DMCK B.V.
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Telefoon: 088-4488865
KVK: 54589533
BTW: NL8513.62.643.B01